+4-0351 419 579 - 0771 547 022
office@cmsdolj.ro
Craiova, Bld.1 Mai, nr.8, bl.D10, Sc.1, ap.3, judetul Dolj
  • august 7, 2023

Stimate membru al Colegiului Medicilor Stomatologi Dolj

 

Te informăm cu privire la situația polițelor de malpraxis încheiate cu societatea Euroins Asigurare – Reasigurare SA, în cazul în care ai o poliță încheiată la această firmă.

Polițele de asigurare emise de societatea Euroins Asigurare – Reasigurare SA rămân valabile potrivit legii – până cel târziu la data de 8 Septembrie 2023, însă lichidatorul judiciar poate denunța polița și înainte de această dată. Perioada de valabilitate poate fi modificata/prelungita de catre autoritatile competente.

Ce trebuie să faci pentru a fi protejat în caz de malpraxis, dar și pentru a avea dreptul de liberă practică neafectat de o poliță care nu mai este valabilă, deși este încă în termenul de valabilitate:

  1. Încheie o nouă poliță de răspundere civilă pentru perioada rămasă până la expirarea poliței încheiate la Societatea Euroins România Asigurare Reasigurare SA și prezint-o la Colegiul Medicilor Stomatologi Dolj pentru a ți se emite un nou aviz anual de practică.
  2. Încheie o nouă poliță de răspundere civilă pentru perioada de 1 an și prezint-o la Colegiul Medicilor Stomatologi Dolj pentru a ți se emite un nou aviz anual de practică.
  3. Depune la Fondul de Garantare o cerere de restituire primă:

https://www.fgaromania.ro/formulare-fga/

Cu aleasă considerație,

Presedinte  CMS Dolj

Conf.Univ.Dr. Adrian Camen